togel

Pasangan UK Memenangi Pembayaran Loteri Seumur Hidup, tetapi Berpisah Meninggalkan Satu Tangan Kosong

Kirk Stevens fikir dia mempunyai segala-galanya – semoga berjaya dalam cinta dan dalam kehidupan. Dia dan teman wanitanya, Laura Hoyle, memenangi loteri durian runtuh, hanya untuk meminta Hoyle menendangnya keluar dan menyimpan semua wang untuk dirinya sendiri.

Pemenang Set Loteri Kebangsaan Untuk Kehidupan
Pemenang Set Loteri Kebangsaan Untuk Kehidupan meraikan kemenangan besar mereka. Pasangan itu kini telah berpisah, meninggalkan satu tanpa Result SGP tuntutan wang. (Imej: Raymonds Press)
Pada Mac 2021, Stevens dan Hoyle memenangi £10,000 (AS$11,791) sebulan dalam cabutan “Set For Life” Loteri Kebangsaan UK , menurut The Sun. Hayat hadiah adalah 30 tahun, menawarkan bersih sebanyak £3.6 juta (AS$4.24 juta).

Pasangan bahagia itu menyangka mereka memiliki semuanya. Mereka terus bercakap tentang rancangan mereka untuk masa depan, termasuk memulakan perniagaan dan mungkin berkahwin. Setahun kemudian, Hoyle mengubah fikirannya, meninggalkan Stevens terkandas.

Nasib Habis
Stevens dan Hoyle telah tinggal bersama selama lebih daripada dua tahun, dan merupakan pasangan yang normal dan bahagia. Dia tidak perlu membayar sewa; Jauh daripada rosak, Hoyle telah menjual rumahnya dan boleh menyumbang Pengeluaran SDY secara kewangan kepada isi rumah. Walau bagaimanapun, Stevens menjelaskan bahawa dia akan berasa janggal meminta teman wanitanya yang menganggur untuk menyertai.

Sebaliknya, mereka memutuskan bahawa dia akan menanggung pembelian loteri mingguan £25 (US$29.47). Dengan perjanjian itu, mereka, seperti mana-mana pasangan, kadang-kadang akan membincangkan apa yang akan berlaku jika mereka menang. Selama satu setengah tahun, Stevens dan Hoyle nampaknya berada di jalan yang sama.

Ketika itulah nasib baik melanda. Bertuah dalam cinta dan loteri, mereka sudah bersedia untuk bab seterusnya dalam hidup mereka. Semasa menerima kemenangan loteri, kedua-dua nama mereka tertera pada cek istiadat dan Hongkong Prize gambar menunjukkan pasangan bahagia berjemur dengan wang yang jatuh dari syurga.

Laura telah memberitahu saya bahawa kita akan menjalani kehidupan Riley jika kita menang. Sekarang dia sudah tiada. Dia menarik plag dan mengambil segala-galanya. Dia juga mahukan dua anjing kami ,” kata pemenang loteri Kirk Stevens.

Mereka mula membuat rancangan bagaimana untuk membelanjakan wang tersebut. Hoyle membeli sendiri sebuah kereta sukan dan mereka memulakan perniagaan bersama-sama. Mereka akan menjadi pemburu hantu profesional.

Pada masa yang sama, Hoyle mungkin telah menggerakkan roda untuk membawa hidupnya ke arah yang berbeza. Walaupun kedua-duanya telah bersetuju untuk berkongsi kekayaan, dia mula memberinya hanya £1,000 (AS$1,179) sebulan. Akhirnya, Hoyle memutuskan jalannya perlu pergi ke arah yang berbeza.

Ikut Usus Anda
Stevens mengakui perpecahan itu bukanlah satu kejutan. Dia terus bekerja selepas menang loteri, sebahagiannya untuk mempunyai “rasa tujuan” dan sebahagian lagi kerana dia “tidak pernah berasa cukup selamat dengan Laura” untuk berhenti. Itu terbukti sebagai pilihan yang bijak, berdasarkan hasilnya.

Apabila durian runtuh melanda, pasangan itu – dengan Laura sebagai pemegang Data SDY hak milik – membuat bayaran pendahuluan untuk membina rumah £500,000 (AS$589,250). Apabila tiba masanya untuk berpindah, Hoyle mengambil rumah itu untuk dirinya sendiri, meninggalkan Stevens terkandas.

Sekarang, dia tidak mendapat elaun bulanan yang diberikan oleh Hoyle. Malangnya, dia mungkin tidak mempunyai apa-apa asas undang-undang, sama ada. Camelot , yang tidak lama lagi akan menjadi bekas pengendali loteri UK, dengan syarat mereka mengambil kira perkara itu.

Hanya seorang individu boleh memenangi hadiah loteri; tidak kira sama ada dua atau seratus orang menyertai untuk membuat pembelian. Oleh itu, kerana Laura membeli tiket yang menang, dia adalah jutawan yang sah. Stevens boleh melancarkan pertarungan undang-undang, tetapi kemungkinannya untuk menang adalah lebih buruk daripada mengambil satu lagi larian pada hadiah loteri.